Dlaczego?
Dodaj Pracę
Kategorie
Regulamin
www.eprace.edu.pl
»
hydroliza-enzymatyczna
» spis treści
Charakterystyka osadu uzyskanego po hydrolizie enzymatycznej owsa oraz możliwości jego wykorzystania.
1. WSTĘP I PRZEGLĄD LITERATURY
1.1. Wprowadzenie
1.2. Dieta a choroby cywilizacyjne
1.3. Zamienniki tłuszczu
1.4. Charakterystyka składu chemicznego osadu produktu odpadowego po enzymatycznej hydrolizie owsa
1.5. Preparaty wysokobłonnikowe
2. CEL PRACY
3. CZĘŚĆ DOŚWIADCZALNA
3.1. ETAP PIERWSZY – hydroliza enzymatyczna śruty owsianej
3.2. ETAP DRUGI – analiza składu chemicznego osadu
3.3. ETAP TRZECI – technologiczne wykorzystanie osadu – produkcja modelowych kiełbas drobnorozdrobnionych
4. PRZEDSTAWIENIE I OMÓWIENIE WYNIKÓW
4.1. Analiza osadu
4.2. Analiza kiełbas drobnorozdrobnionych
5. WNIOSKI
6. LITERATURA
7. STRESZCZENIE
8. ABSTRACT
Przeszukaj ePrace
Oceń Pracę
1
2
3
4
5
(3 głosów)
O pracy
Spis Treści
WSTĘP I PRZEGLĄD LITERATURY
CEL PRACY
CZĘŚĆ DOŚWIADCZALNA
PRZEDSTAWIENIE I OMÓWIENI...
WNIOSKI
LITERATURA
STRESZCZENIE
ABSTRACT
Copyright ©
2008-2010
EPrace oraz autorzy prac.